Vabrik Pincészet

Bag in Box

3 literes kiszerelés.

 

Zöld Veltellini -  2020, Rajnai rizling -  2020,  Kérkfrankos rozé-  2020, Chardonnay - 2020

2.430Ft

Chardonnay - 2020
Chardonnay - 2020
Kékfrankis rozé - 2020
Kékfrankis rozé - 2020
Rajnai rizling - 2020
Rajnai rizling - 2020
Zöld veltelini - 2020
Zöld veltelini - 2020
Törlés

Zöld Veltelini: Száraz minőségi fehér bor. Igazi kuriózum ez a fajta, jellegzetességének megfelelően almás-fehérborsos illatú, szép halványzöld színű, karakteres ízű, bársonyos savösszetételű bor, mely reméljük Önöknek is örömet okoz. Önmagában is gasztronómiai élményt nyújt, fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk.

Rajnai Rizling: Száraz minőségi fehér bor. Pincészetünk egyik büszkesége ez a bor, mely hihetetlen gyümölcsösségével, kifinomult savaival kápráztatja el a fogyasztót. Finom struktúrája kiemeli a Rajnai rizlingek sorából, és igazán különleges élménnyé teszi fogyasztását.

Kékfrankos rozé: Száraz minőségi rozé bor. Borházunk egyik büszkesége, üde, gyümölcsös, szolid szénsav tartalmú, kifinomult rozé. Illatában a málnára és szamócára emlékeztet, színe halvány rózsás jegyeket hordoz. Fogyasztását 8-10 °C-on, könnyű fogásokhoz, előételekhez, salátákhoz ajánljuk.

Chardonnay: Biztosak vagyunk benne, hogy minden Chardonnay rajongó örömét fogja lelni borunkban, hiszen a fajtajellemzők maradéktalan felvonultatása mellett a rövid ászok hordós érlelésnek köszönhetően az illatában felfedezhetőek a citrusos jegyek, amik igazán egyedivé és különlegessé teszik. Az alkalmazott battanage technológia pedig felteszi a koronát az eredményre, igazi komplex borélményt adva a fogyasztónak. Nem csak magában, hanem sültekhez, grillezett húsokhoz is ajánljuk.

 

Bevásárlókosaram
Nincs termék a kosárban!
Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram