Ajándékkártya Felhasználási Feltételek

1. A kártyatulajdonos az ajándékkártyát kizárólag a www.vabrikpince.hu webáruházban borok és borcsomagok ellenértékének forintban történő kiegyenlítésére használhatja fel.

2.Az ajándékkártyát 5.000 Ft, 10.000Ft és 20.000Ft címletekben lehet megvásárolni.
Az utalvány összegének vagy a vásárlás után fennmaradó részösszegnek a készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. Ha a vásárlás után fennmaradt részösszeg, azt másik alkalomra átvinni nem lehet.

3.A kártyatulajdonos megtalálja az ajándékkártyán saját kuponkódját és az érvényesség utolsó napját (amely vásárlástól számított 1év).

4.A Vabrik Pincészet nem vállal felelősséget az elhagyott kártyákért, a lopás vagy egyéb visszaélések következtében elveszített ajándékkártyákon található összegekért cégünk nem nyújt semmilyen kárpótlást.

5.Az ajándékkártya nem névre szól, bármikor átruházható. A kártya beváltására jogosult személynek minősül az, aki rendelkezik a cégünk által kibocsátott kártyával, illetve használja azt a Vabrik Pincészet webáruházában.

7.Az ajándékkártya a vásárlástól számított egy évig érvényes. Lejárt kártyával a fizetés nem lehetséges.

8.Ezekre a feltételekre a magyar jog vonatkozik.
user
Bevásárlókosaram0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram