10 éves pincészetünk, egy szépen kialakított szortimenttel rendelkezik: fehérborok, rozéborok, vörösborok és természetes félédes és édes borok is készülnek nálunk kiváló minőségben viszont nagyon jó ár-érték arányban.

Ajándékkártya

5.000Ft20.000Ft

Leírás

A Vabrik Pincészet ajándékkártyája tökéletes minden alkalomra, hiszen családtagunk, barátunk kedvére vásárolhatja meg az ízlésének legmegfelelőbb bort.

Szállítási információ
GLS (2-5 munkanap): 1.690Ft
Szmélyes átvétel: 2472 Kajászó Rákóczi utca 20.
Bővebb leírás

Felhasználási feltételek:

  1. A kártyatulajdonos az ajándékkártyát kizárólag a www.vabrikpince.hu webáruházban borok és borcsomagok ellenértékének forintban történő kiegyenlítésére használhatja fel.
  2. Az ajándékkártyát 5.000 Ft, 10.000Ft és 20.000Ft címletekben lehet megvásárolni.
  3. Az utalvány összegének vagy a vásárlás után fennmaradó részösszegnek a készpénzben történő kifizetése nem lehetséges. Ha a vásárlás után fennmaradt részösszeg, azt másik alkalomra átvinni nem lehet.
  4. A kártyatulajdonos megtalálja az ajándékkártyán saját kuponkódját és az érvényesség utolsó napját (amely vásárlástól számított 1év).
  5. A Vabrik Pincészet nem vállal felelősséget az elhagyott kártyákért, a lopás vagy egyéb visszaélések következtében elveszített ajándékkártyákon található összegekért cégünk nem nyújt semmilyen kárpótlást.
  6. Az ajándékkártya nem névre szól, bármikor átruházható. A kártya beváltására jogosult személynek minősül az, aki rendelkezik a cégünk által kibocsátott kártyával, illetve használja azt a Vabrik Pincészet webáruházában.
  7. Az ajándékkártya a vásárlástól számított egy évig érvényes. Lejárt kártyával a fizetés nem lehetséges.
  8. Ezekre a feltételekre a magyar jog vonatkozik.
user
Bevásárlókosaram0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram