06-70 379-2610
06-70 334-6799
Kajászó, Rákóczi út 20.

Arany karácsonyi csomag

14.500Ft

Leírás

Kékfrankos rozé -2020
Friss gyöngyözőbor - 2020
Calypso - 2027
Rajnai Rizling - 2017

Karácsonyi fa díszdobozban

Szállítási információ
GLS (2-5 munkanap): 1.690Ft
Szmélyes átvétel: 2472 Kajászó Rákóczi utca 20.
Bővebb leírás

Kékfrankos rozé - 2020: Vibrálóan intenzív tűzpiros, szinte siller boros színárnyalatú friss rozébor.Illatában olyan intenzív gyümölcsösséggel találkozhatunk ami még egy rozé esetében is nagyon ritka. Frissen szedett eper és szamóca, málna, málnaszörp, eperlekvár és robbanós cukorka jellemzi az illatot. Kóstoláskor az eper és a málna köszönnek vissza leginkább az illatjegyek közül, amik mellé csatlakozik egy savanykás cseresznyés és ribizkés ízvilág is. Nem egy klasszikusan egyszerű rozé, a szó legjobb értelmében: rétegzett illatok és ízek és hosszú lecsengésű bor.Önállóan és ételek mellé is kiváló választás. Epres nyári saláták és szárított sonkák mellé is tökéletes.

Friss gyöngyözőbor - 2020: Etyek-Budai Friss a pincészetünk gyöngyöző bora a királyleányka és a sauvignon blanc házasításából született.Illatos citrusos jegyeivel és könnyű feszes savaival teszi felejthetetlenné az élményt.

Calypso - 2017: Minőségi száraz vörösbor.

Pincészetünk egyik ékköve, fűszeres shiraz Etyek-Budai borvidékről. Ászok hordóban érett egy évig. Meggyes, és gazdag fűszer kavalkád jellemzi.

Rajnai rizling - 2017: Közepes intenzitású arany színű, közepes illatintenzitású bor.Citrom, csalán, pemetefű, tűzköves petrolos illat.Kóstolva a bor száraz, de néhány gramm maradékcukor felfedezhető a rendkívül magas és feszes savtartalom egyensúlyaként. Visszafogott petrol, cigaretta hamu, méz, őszibarack és élénk citrom jellemzi az ízvilágot.Hűvös évjárat, hosszan érlelhető bora.Bor- étel párosításban verzatilisen használható: polip mellé, füstölt gomolya mellé és füstölt halak mellé is kiváló.

 

user
Bevásárlókosaram
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram