10 éves pincészetünk, egy szépen kialakított szortimenttel rendelkezik: fehérborok, rozéborok, vörösborok és természetes félédes és édes borok is készülnek nálunk kiváló minőségben viszont nagyon jó ár-érték arányban.

Őszi válogatás

19.370Ft

Leírás

Veltelini, Rajnai rizling, Chardonnay Prémium, Calpyso

Szállítási információ
GLS (2-5 munkanap): 1.690Ft
Szmélyes átvétel: 2472 Kajászó Rákóczi utca 20.
Bővebb leírás

Zöld Veltelini -2020: Száraz minőségi fehér bor.

Igazi kuriózum ez a fajta, jellegzetességének megfelelően almás-fehérborsos illatú, szép halványzöld színű, karakteres ízű, bársonyos savösszetételű bor, mely reméljük Önöknek is örömet okoz. Önmagában is gasztronómiai élményt nyújt, fogyasztását 10-12 °C-on ajánljuk.

Rajnai Rizling - 2017: Száraz minőségi fehér bor.

Pincészetünk egyik büszkesége ez a bor, mely hihetetlen gyümölcsösségével, kifinomult savaival kápráztatja el a fogyasztót. Finom struktúrája kiemeli a Rajnai rizlingek sorából, és igazán különleges élménnyé teszi fogyasztását.

Chardonnay Premium - 2018: 

Közepes aranyszín és olajos textúra jellemzi a bort. Az illata közepesen intenzív: fűszerekkel és déli gyümölcsökkel kelti fel a fogyasztó érdeklődését. Mézdinnye, banán, vanília, szegfűszeg és joghurt és fàs jegyek az illat meghatározó elemei. Kóstolva egy nagy testű és lendületes bor, tökéletesen érett alapanyagból. A hordó intenzíven jelenik meg és teszi rendkívül gazdaggá a bort.

Calypso - 2017: Minőségi száraz vörösbor.

Pincészetünk egyik ékköve, fűszeres shiraz Etyek-Budai borvidékről. Ászok hordóban érett egy évig. Meggyes, és gazdag fűszer kavalkád jellemzi.

Pinot noir - 2017: Száraz minőségi rozé bor

Az Etyek-Budai borvidék végtelen sokszínűségei közt ez a rendkívül izgalmas Pinot noir rozé is szerepel. Illatában a piros gyümölcsök kavalkádja dominál, mely ízében is letagadhatatlanul megjelenik, és ebből ered ez a kivételes harmónia.

user
Bevásárlókosaram0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram