10 éves pincészetünk, egy szépen kialakított szortimenttel rendelkezik: fehérborok, rozéborok, vörösborok és természetes félédes és édes borok is készülnek nálunk kiváló minőségben viszont nagyon jó ár-érték arányban.

Téli válogatás

13.900Ft

Leírás

Calypso- 2017
Prémium Chardonnay - 2017
Syraz rozé - 2020
Rajnai Rizling - 2017

 

Szállítási információ
GLS (2-5 munkanap): 1.690Ft
Szmélyes átvétel: 2472 Kajászó Rákóczi utca 20.
Bővebb leírás

Calypso - 2017:Minőségi száraz vörösbor. Pincészetünk egyik ékköve, fűszeres shiraz Etyek-Budai borvidékről. Ászok hordóban érett egy évig. Meggyes, és gazdag fűszer kavalkád jellemzi

Premium Chardonay - 2017: Arany színű, hatalmas testű bor igazi illat és íz dömpinggel.Magas alkohol, érett és lekváros gyümölcsök sora köszönti az orrunkat elsőként. Szellőztetés után a nagyon intenzív sárgadinnye mellé pedig becsatlakozik a köves, cigarettafüstös illat némi zöldfűszerrel.Kóstolva a bor mogyorós, krémes és karamellás mint egy igazán jó csokoládé desszert, de cukor nélkül.A 2017-es évjárat minden szépsége érezhető a borban: érett szőlő, jól megválasztott szüreti időpont és rengeteg kibontásra váró réteg.

Syrah rozé - 2020: Vibràlóan intenzív mély pink színű rozé bor az izgalmas francia eredetű Syrah szőlőfajtából.Illatàban izgalmasan keverednek a trópusi gyümölcsök és a piros bogyós gyümölcsök. Ananász, őszibarack, mangó, màlna, eper gyümölcscsokor fűszeres és joghurtos illatokkal kiegészülve.Kóstolva a bor közepes testű, friss és ízgazdag. Az illat aromái a kortyban is visszaköszönnek, de kiegészülnek citrusokkal és erdeigyümölcsökkel. Élvezetes bor, amely tökéletesen illik a tavaszi és nyári időszak borozásaihoz vagy bármely gyümölcshangsúlyos desszerthez.

Rajnai Rizling -2017: Száraz minőségi fehér bor. Pincészetünk egyik büszkesége ez a bor, mely hihetetlen gyümölcsösségével, kifinomult savaival kápráztatja el a fogyasztót. Finom struktúrája kiemeli a Rajnai rizlingek sorából, és igazán különleges élménnyé teszi fogyasztását.

user
Bevásárlókosaram0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram