VABRIK PINCÉSZET

"A borvidéken, de különösen a Vabrik pincészet esetében azt találom a legjobb adottságnak, hogy nem csak egy szőlőfajtára és borstílusra koncentrálnak. Mindössze 10 éves pincészet, de mára egy szépen kialakított szortimentet tudhat a magáénak: fehérborok, rozéborok, vörösborok és természetes félédes és édes borok is készülnek náluk magas minőségben viszont nagyon jó ár-érték arányban."/Victoria Evans - Sommelier/
Megnézem a szortimentet
VABRIK BIRTOK

Álmaitok esküvője
karnyújtásnyira

Budapesttől alig 40 kilométerre az M7-es mentén, a 
Váli-völgyben található Kajászó község, melynek szívében található a Vabrik Birtok.

A Birtok számos lehetőséget kínál a házasulandók számára, akik egy természetközeli, eldugott helyszínt keresnek a Nagy Napra.

Mire számíthatsz a Birtokon? Erdő, tisztás, szőlőtőkék, a fákon mókusok ugrándoznak és mindenhol madárcsicsergés hallatszik. Ez a nyugalom szigete, ahol csak ti vagytok a szeretteitekkel, elbújva a világ elől, ünnepelve szerelmeteket. A hangotok tölti be a kis erdőt, amint kimondjátok a boldogító IGEN-t! A hajnali tartó mulatságban a kedvenc számaitokat viszi a szél.
Megnézem
Vabrik Wellness Panzió

A maximális kikapcsolódásért

Pincészetünk panziója megnyitotta kapuit.
Budapesttől 35km re található Kajászón.
2472.Kajászó Rákóczi u 20.

Panziónk Kajászón található a Vabrik pincészet ölelésében. Remek lehetőség elbújni a világ elől családoddal, pároddal. Panziónkban öt szoba található, kettő franciaágya kettő szimpla ágyas és egy nászutas Superior szoba.
Megnézem
user
Bevásárlókosaram0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram